LLEGUMS CUITS - POLLASTRES A L'AST - MENJAR PER EMPORTAR
Qui som 

El Cigronet és una empresa familiar, amb gran experiència en el món de la gastronomia.


Ens dediquem a l'elaboració diària de llegum cuit i oferim la distribució a col·lectivitats, comerços i restaurants. Així mateix, realitzem venda al detall. 


A la nostra botiga trobaràs una gran selecció de plats de cuina tradicional i de mercat. 


Diàriament preparem gran varietat de menjars per emportar, elaborats com a casa. Dissabtes, diumenges i festius oferim pollastre a l'ast, així com també canelons i fideuà. Cada dijous elaborem paella de peix i de verdures. 


Altres productes que també podràs trobar a El Cigronet és el llegum sec, els fruits secs, els gelats, i una bona relació preu-qualitat de vins i caves.


Per què El Cigronet?

  1. Especialistes en llegum cuit 

    Des de primera hora del matí, cada dia en El Cigronet treballem un equip de professionals per oferir-te el millor llegum del sector: mongeta, cigró, llentia, llenties pardines, etc. 
  2. Productes de gran qualitat

    Una cuina casolana i de mercat, que utilitza els millors ingredients i productes, per tal d'obtenir un resultat de gran qualitat. 
  3. Localització i proximitat

    El Cigronet està situat molt aprop del Centre de Sabadell, amb accés ràpid per la Gran Via. Una àmplia botiga, on trobaràs una solució ràpida i exquisita pel teu àpat de cada dia. 

Els nostres ingredients


Clients de El Cigronet diuen ... 

El Cigronet ofereix un ràpid servei amb un menjar deliciós. Especialment recomano la pasta i les amanides, que són els meus preferits.

Gran qualitat i assortiment!

Marta Garriga

Per mi El Cigronet és una gran descoberta, ja que no tinc temps de cuinar. Cada dia demano el dinar del migdia, i sempre el tenen preparat a temps.

Destacar l'amabilitat i l'atenció al client. 

Pau Pidevall